Mijn Blog

Blog Artikelen

Laatste nieuws

Lente schoenenkast-make-over
Lente schoenenkast-make-over

Het is op dit moment 19 °C, we kunnen onze zomerjurken en sandalen weer aan! We hebben geen zin meer om naar winterschoenen te kijken, want deze zullen we voorlopig toch niet meer dragen. Dus geef jezelf een pedicure en maak samen met mij je schoenenkast lenteproof! Ben je geïnteresseerd in tips? Bekijk dan de video hierboven, waarin je misschien wat handige ideeën opdoet. Ik wens je een mooie dag en veel gezondheid toe.

Eén pak, zeven outfits
Eén pak, zeven outfits

Het is zo handig om een goede basisgarderobe te hebben. In één oogopslag zie je welke kleding je hebt in je kast. En je bent in staat om de kleding op verschillende manieren te mixen en matchen. Dus met één garderobe zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Ik was vooral geïnteresseerd in het kopen van een pak dit jaar. Het is ook een zeer trendy item, zoals je kunt lezen in mijn laatste blogpost, "Trends voorjaar/zomer '20". Een pak is een klassieker die niet snel uit de mode gaat. Zeker als je er een koopt in basiskleuren. Je kan allerlei tops of blouses eronder dragen op of voeg een kleurtje toe. De blazer is erg veelzijdig. Draag deze op een jeans of een mooie pantalon. Of geef een saaie outfit een formeel tintje. Natuurlijk is de rok op zich al heel stijlvol. Het is mogelijk om deze in de zomer te combineren met felle kleuren of draag er laarzen onder in de winter. Ik kan wel blijven doorgaan, maar hier zijn wat foto's van het prachtige piede-de-poule pak dat ik in Zara heb gevonden. Uiteraard op verschillende manieren gestyled! De foto's zijn gemaakt in maart. Je kunt zien dat de temperatuur elke keer verschillend was. Ik begon in de winter, met de zwarte coltrui en panty aan en ineens werd het lente. Dus, tot ziens panty's en hallo zonneschijn! Wat vind je van deze combinaties? Ik hoop dat ik je wat outfit ideeën heb gegeven. Als je meer outfit inspiratiefoto's wilt zien, neem dan een kijkje op mijn instagram: https://www.instagram.com/liselore_glow/. Bedankt voor je interesse in mijn blog! 

Trends lente/zomer '20
Trends lente/zomer '20

In deze tijd van onzekerheid hebben maar weinig mensen behoefte aan het aanschaffen van nieuwe mode items. Hoe blij ik ook word van mode, we zijn nu allemaal met andere dingen bezig in ons leven. Toch wilde ik tijdens de social distancing periode wel iets doen waar je blij van wordt. Nu ik in de zon zit op het balkon beginnen de lentekriebels toch wel te komen en de interesse in het nieuwe modeseizoen ook. Ik heb dertien trends op een rijtje gezet die we dit seizoen in de (web)winkels) zullen tegenkomen.